Že Google v letošním roce dělá nejvíce změn, to už je nejspíše každému jasné. Ovšem změny se dotkly i přehrávače, který je na nejnavštěvovanějším video portálu YouTube.com . Změna není nějak razantní, ale někdo může hledat tlačítka, na který byl doposavad zvyklí. V tomto článku si ukážeme jaké změny se staly.

Jako první se podíváme na starý vzhled přehrávače.

Starý youtube přehrávač

Starý YouTube přehrávač

Na tomto screenu je viděl v dolní liště několik ikon (zleva: komentáře,nastavení rozlišení, přehrát později, velikost okna přehrávače, celá obrazovka). Tyto ikony se však sloučily a zůstaly jen tři. Pojďme se tedy podívat jaké a kde najdeme co potřebujeme.

 

Nový youtube vzhled

Nový YouTube přehrávač

V novém vzhledu zůstaly dvě ikony na svém místě a to ikona „Přehrát později“ a „Celá obrazovka“. Ikona „Nastavení“ pod sebou skrývá již více detailů, což je podle mě podle jejího názvu lepší. Když klikneme na ozubené kolečko, tak se nám zobrazí nabídka s možností nastavení skrytí/zobrazení komentářů, šířka okna a k tomu ještě rozlišení videa. Tato změna má své klady i zápory, nepřináší žádnou novinku a pro vypnutí komentářů musíte kliknout dvakrát, zase je ovšem lišta více přehlednější. Jaký tedy máte názor vy na miniaturní změnu přehrávače?

 

4 komentáře k článku “Nová verze YouTube přehrávače

  1. Karol 26.5.2015 v 14.12 říká:

    Já si raději pustím dvd, než něco na Youtube. Tam se mi to seká, na dvd přehrávači mám klid.

    • admin Autor článku 3.6.2015 v 23.48 říká:

      DVD je již přežitek. Když už tak jít do kina a nebo potom filmy na internetu. Dneska již není problém mít dostatečně rychlý internet 😉

  2. anonym 23.2.2014 v 15.55 říká:

    je to nahovno, tak ako cely proces minimalizacie a zjednodusovania

    • admin Autor článku 23.2.2014 v 18.35 říká:

      No já mám rád jednoduchost, ale ty změny od googlu a někdy i ostatních společností, jsou podle mě jen k horšímu než k lepšímu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation