Spousta lidí se snažila zhubnout. A ne většině to vyjde. A pokud ano tak ještě menší část je spokojena s výsledkem. Někteří lidé chodí cvičit a někteří zase drží diety. Oba dva způsoby jsou správně, ale když jsou oddělené, jsou méně účinné než společně.

                Pojďme se ovšem podívat na 10 + 1 tip na to jak si udržet štíhlou linii a ještě být svěží.

 

1)      Matika je jednoduchá – potřebujeme vydat více energie, než přijmeme

2)      Jíme malinké dávky jídla a častěji

3)      Jíme v klidu a ne ve spěchu Pokračovat na článek

Již je to skoro rok, co vyšel nový Samsung S III, který je doposavad vlajkovou lodí společnosti Samsung. I já sám jsem přemýšlel o jeho koupi, ale poté co jsem si přečetl více informací o použitém systému Android, tak jsem se rozhodl, že počkám až bude vyřešeno ještě pár detailů, které nejsou zrovna vhodné pro moje používání.

Ale jak je již u Samsungu zvykem, snaží se každý rok vydat jednu vlajkovou loď. O měsíci vydání se spekuluje. Říká se, že by měl být představen v Dubnu letošního roku, ale S III byla představena v Květnu 2012. Proto se spekuluje mezi těmito dvěma měsíci. Jedno je ale jasné, Samsung Galaxy S IV bude představen v první polovině roku 2013.

Pokračovat na článek

Adresářová struktura. Co toto slovní spojení znamená? Jednoduchou, ale podstatnou věc, o které by jste měli popřemýšlet ještě dříve, než začnete nějaký web tvořit.  A proč vlastně se zabírat adresářovou strukturou? Proč je tak důležitá?

Zabývání se strukturou adresářů je důležité ze dvou důvodů přehlednosti webové aplikace a budoucí orientaci v ní. A druhý důvod je, aby ledabyle uložené soubory nepřetěžovaly server. A to ať webhosting nebo VPS či vlastní dedikovaný server. Pokračovat na článek