Všude na internetu je spousty slev pro webhosting Wedos. Horší už je to se slevou pro VPS natož dedikované servery. Když už potom něco po dlouhé době najdete, tak je kupón neplatný a nebo není sleva tak velká jak autor uváděl. Proto, aby jste nemuseli neustále hledal aktuální slevy, které jsou platné a zjišťovat jejich výši, jsme sepsali tento článek. V něm vám budeme vypisovat všechny slevy, které jsme pro vás nashromáždili po celém internetu. Pokračovat na článek

Nevím jak moc je známo, že webové stránky s WWW jsou něco jiného než bez WWW. Sice se to zdá jako absurdní, ale je tomu tak. Tak že můžete mít na stránce www.domena.cz něco jiného než na domena.cz. To se již v dnešní době nedělá a webhosteři vytváří jen jednu složku pro váš web. Ovšem problém nastává v tom, když neurčíte, kterou verzi chcete upřednostňovat. Někdo totiž zadá „www“ někdo zase ne. Mohou nastat 3 případy. První a ten nejlepší je, že webhoster má nastaveno, kterou verzi upřednostnit a přesměruje vše na danou verzi. Druhá možnost je, že se žádná se verzí nepřesměruje, ale bude se zobrazovat stejný obsah. Třetí a nejhorší možnost, je ta, že webhoster nemá DNS záznam pro jednu verzi a nic se tedy nezobrazí.

Pokračovat na článek

Spokojeným uživatelem wordpressu jsem již nějaký ten rok. Ovšem dříve se zde na blogu nevyskytovalo tolika komentářů a tak jsem nezaregistroval jednu drobnost, která webu trošku ubírala na kráse. Tato chyba se týká skloňování počtu komentářů, které se vám zobrazuje na webu. Správně by mělo být 0 komentářů, 1 komentář, 2 – 4 komentáře a pak 5 a více komentářů. Poslední část s 5 a více komentáři wordpressu dělá problém, protože funkce comments_popup_link() , která má kolonky jen pro počet 0, 1 a víc. Prostě lze zapsat jen 3 kritéria, ovšem u češtiny jsou potřeba 4. Proto se vám teď, i když máte originální češtinu, zobrazuje třeba 5 komentáře. Což je dosti divné. Za opravou této chyby jsme vytvořil plugin, který se postará o správné skloňování.

Pokračovat na článek

To, že Google furt dělá nějaké změny, zkouší co by mohlo účinkovat na jeho uživatele a jak nejvíce díky tomu vydělat je již známé. Ovšem teď google zase trošku více propojil YouTube s jeho sociální sítí Google+. Poslední změna, kterou bylo propojení komentářů pod videi s G+ se uživatelům moc nelíbilo. Dnešní změna, je ovšem kladná a její využití je dobrovolné.

Pokračovat na článek