Tak a je to tady. Většina lidí, do teď hostingovou společnost Wedos jen chválila a zastávala se jí. Ale dnešní den 29.10.2012 udělala něco, co nikdo nečekal. Od 1.11. 2012 ruší podporu šifrování SSL, které je velmi důležité pro aplikace na Facebook. Teď je již možné jen využívat vlastní SSL certifikát, který ovšem stojí 588 Kč. Což je více jak hosting s .cz doménou na rok u společnosti Wedos. Z tohoto důvodu, přejdou všichni uživatelé, kteří využívali sdílený SSL certifikát ke konkurenci, jelikož proč platit za něco co mohu mít zdarma. Bohužel se mi toto jednání také nelíbí, jelikož již nějakou dobu společnost Wedos nereaguje na žádné sociální síti na podměty svých uživatelů a ani nerozesílala nějaký hromadný email o této změně, která je pro nemalou část uživatelů důležitá a zásadní. Mrzí mě, že se Wedos k tomuto problému nestaví čelem jako ke všem věcem doposud.

Byli jste zvyklí, že jste přišli na Facebook stránku nějaké společnosti a koukli se co je nového?

Tak to vám musím s lítostí oznámit, že to již od dneška nelze. Jelikož když přijdete na jakoukoliv stránku Facebooku, tak to napřed po vás chce přihlášení, a pokud tak neučiníte nemůžete ve stránce rolovat. Tato penalizace je jistě záměr Facebooku nalákat a získat další uživatele, jelikož ti, kteří se Facebooku vyhýbali do teď už tak činit nemohou, pokud chtějí získat informace z Facebooku stránky. Pokračovat na článek

VPS, čeho je to vlastně zkratka a proč zrovna zvolit tuto službu? Proč si nevzít hosting, který je již nastaven?

Odpovědí na první otázku je že VPS je zkratka slov Virtual Private Server (virtuální soukromý server). Již z tohohle názvu je jasné proč a kdo by si měl zvolit VPS. Jistě by to neměl být nějaká začátečník, který ještě ani neví jak tvořit web. Proč by si ho tedy neměl volit začátečník? Jelikož na VPS si musíte vše udělat sami pokud nechcete platit vysoké částky. Jelikož nemáte předinstalované PHP, MySQL atd. To vše si musíte na svůj virtuální server nainstalovat sami. A poté taky sami aktualizovat a nastavit dané parametry. A věřte tohle pro člověka, který ještě neví jak bude svůj web tvořit není. Pro začátečníky je vhodný webhosting a proto nemusí číst dál. Pokračovat na článek

Již nějakou dobu hostuji weby u společnosti Wedos. tato společnost je tu již dva roky a stále se rozrůstá a má silně vykročeno do třetího roku. A jelikož jsem nahlásil nefunkčnost odkazu a tím pomohl zlepšit služby Wedos, tak jsem dostal dárkový balíček. Tento balíček obsahoval Hrníček Wedos, Kolečko Wedos (které se dá použít do nákupních vozíků) , Zapalovač Wedos a také propisky, které jsem ovšem nefotil, jelikož je spousta lidí zná. Posledním dárkem, který společnost Wedos rozdává je tričko a to za nákup webhostingu nebo VPS.
Pokračovat na článek

Již dva roky je tu nový provozovatel hostingu a jako dárek pro vás přinášíme slevový kupón v hodnotě 25%. Tento slevový kupón lze využít jen na nové objednávky. Ale pro lidi, kteří ještě Wedos neznají, je tohle unikátní příležitost, jak zkusit služby této společnosti za ještě nižší ceny. Pokud tedy máte zájem o tuto slevu najdete ji v pravém sloupci tohoto blogu nahoře nebo ZDE.