SEO ( zkratka pro anglická slova Search Engine Optimization), v českém překladu optimalizace pro vyhledávače. Tato problematika se zabývá, vytvářením a upravováním webu a různých internetových aplikací tak, aby byly co nejlépe zpracované automatickými internetovými vyhledávači. U nás nejdůležitějšími vyhledávači jsou Seznam a Google. Cílem je, získat vyšší pozice ve vyhledávačích na určitá slova, která se týkají našeho webu nebo aplikace. Díky tomu získáme více uživatelů/zákazníků a hlavně většina z nich nalezne to co hledala. Tedy na webu zůstanou déle a projdou větší část webu. Což je žádoucí.

Pokračovat na článek

Před pár dny byla uvolněna nová verze wordpressu 3.5.2, která opravovala 12 chyb. Proto se doporučuje aktualizovat, ale dnešní článek je o připravované verzi 3.6. S verzí 3.5.2 byla vydána i 4 beta verze 3.6. Co však bude nového ve verzi 3.6 a jaká je velká změna oproti jiným betám a proč se verze 3.6 tak zpozdila? Vše se dozvíte pokud budete číst dále.

Pokračovat na článek

Česká pošta, každý tento podnik zná a i nejspíše minimálně jednou využil její služby. Všude se můžeme dočíst jejich heslo „Dnes podáte, zítra dodáme“. Bohužel realita je trochu jinde. Dodání není přesně do druhého dne a někdy nemusí zásilka přijít vůbec. A proč? Jelikož Česká pošta není povinná obyčejné zásilky doručit, od toho jsou doporučené zásilky. Ale teď k opravdovému problému a tím je zdražování České pošty a také její odůvodnění tohoto kroku.

Pokračovat na článek

Jelikož mě baví tvořit v Photoshopu, tak jsem se zamyslel, co bych mohl vytvořit a předat to dále. A tak mě napadlo vytvořit nějaké ikony k nejnovějším hrám a také k hrám, které mě zajímají. Já si vyhraji a podpořím svou kreativitu a někomu se moje ikony mohou i líbit a využije je. Proto tyto ikony, které tvořím sem přidávám a budu rád, když je někdo použije. Teď už se pojďme podívat na první balíček ikon.

Pokračovat na článek