adwordsGoogle Adwords je jedna z nejznámější ne-li z největších reklamních sítí, která spadá pod Google. V roce 2014 činili celkové příjmy z reklamy 59,6 mld. USD a v roce 2015 67,4 mld. USD. Je tedy jasné, že tato síť je dosti živá a jistě má každému co nabídnou. Zřejmé také je, že čím více za reklamu dáte, tím snáze dosáhnete lepších pozic a konečných výsledků. Právě ve zvýšení peněz na účtu vám pomůže tento článek. Dostal se totiž ke mně 1 500 Kč kupón, který vám připíše na váš účet AdWords 1 500 Kč, při útratě 1 500 Kč za 30 dní. Takovýto bonus se jistě hodí pro každou začínající kampaň.

Tento kupón jsem získal za delší využívání Google Analytic a sám jej nevyužívám a tak jej chci touto formou předat dále. Je nutné mít maximálně 14 dní starý účet a utratit 1 500 Kč za 30 dní. Samotný kupón je platný do 29. září tohoto roku a může jej využít kdokoliv bude chtít.

Návod na uplatnění

1.Účet AdWords

Na stránce AdWords si založte účet. Pokud již máte účet a není starší než 14 dní můžete tento krok přeskočit.Založení účtu adwords

2.Zkopírujte kupón

6F747-JATV4-N34R
4CLRV-LKW9X-YYYC
6RRFY-HX9KM-R9WQ
4Q6RY-XKKVL-YYUT

Nebo můžete získat 1 000 Kč kupón, který lze uplatnit opět na účtech mladších než 14 dní a minimální útratou 250 Kč za 30 dní. Kupón si vygenerujte v tomto formuláři. Na email i na další stránce budete mít kupón, který zadáte ve svém učtu.

3.Uplatněte kupón AdWords

Nyní se přihlašte do svého účtu AdWords  a vyplňte fakturační údaje. Nyní klikněte v pravém horním rohu na ozubené kolečko. Dále klikněte na Fakturace. Zde zvolte možnost Spravovat propagační kódy.

adwords návod na uplatnění

AdWords kupón uplatnění

Dále klikněte na tlačítko Propagační kód a zadejte váš kupón.

4.Začněte inzerovat

Poslední věcí je, že musíte utratit za určené období 30 dnů určitou částku. Pro 1 500 Kč kupón je to 1 500 Kč a pro 1 000 Kč kupón 250 Kč. Kupón lze na každý účet použít jen jednou. Je tedy jasné, že má za účel nalákat nové zákazníky.

Pozn.: Pozor na základní nastavení reklam a jejich cenu. Pro začátek doporučuji nastavit u kampaní Maximální denní rozpočet a k tomu  Maximální výchozí cenu za proklik (CPC). Jinak se může stát, že vyčerpáte váš kredit rychleji než by jste čekali (klidně za pár hodin). Google se totiž automaticky snaží vás dostat na co nejvyšší pozice, které jsou dosti drahé. 

Doporučuji také si něco na internetu nastudovat a případně zaplatit někomu, kdo má již s AdWords nějaké zkušenosti. 

1 komentář k článku “Google AdWords 1 500 Kč kupón

  1. Virtual Private Server 23.3.2017 v 10.21 říká:

    Vyzkouseni AdWords reklamy urcite stoji za to. Alespon zjistite, zda se tato forma reklamy pro vas hodi nebo ne. Problematika AdWords reklam je pomerne rozsahla, ale jiz pripravujeme podobny video kurz, podobny kurzu Google Analytics .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation