Společnost Wedos provozuje jak hosting, tak i uložiště pro vaše data nebo i dedikované servery či VPS.  Ceny u této společnosti jsou dosti nízké a to se někomu nemusí zdát, a proto jsou tu slevy až 70%, aby jste si mohli služby společnosti Wedos vyzkoušet. Slevy jsou na všechny produkty (VPS,Dedikované servery,Wedos Disk a Webhostingy NoLimit a NoLimit EXTRA)

Proč slevy od nás

Máme pro vás stále aktuální a nejvyšší slevy, pro všechny služby. Pravidelně kontrolujeme několik zdrojů a hledáme i další nové zdroje, abychom vám získali tu nejvýhodnější slevu a to zcela zdarma, bez jakýchkoliv skrytých podmínek. Stačí si jen zobrazit slevový kupón a uplatnit jej při nákupu.

Proč právě Wedos

Wedos je největší hostingová společnost v České republice. Spravuje více jak 211 tisíc domén, z toho je 162 tisíc koncovky .cz. Dále je také u Wedosu více jak 120 tisíc aktivních webhostingů. Všechny nové služby běží na nejrychlejších SSD discích a mají vlastní efektivní DDoS ochranu. Veškeré služby poskytují za minimální ceny a domény se nakupují a prodlužují maximálně za nákupní ceny.

 

Jak uplatnit slevový kupón

Slevu lze uplatnit velice snadno a to ve 2 krocích:

  1. Klikněte u vámi vybrané sekce na tlačítko Zobrazit kupón
  2. Zkopírujte zobrazený kupón a vložte jej do příslušného políčka v objednávce

Pro lepší pochopení, přikládám video s ukázkou, jak kupón aktivovat.

 

Wedos Disk 25% sleva Wedos webhosting 55% sleva
Zobrazit kupón
Zobrazit kupón
.EU doména 59% sleva .SK doména 21% sleva
Zobrazit kupón
Zobrazit kupón

[SLEVY ZKONTROLOVÁNY Z NĚKOLIKA ZDROJŮ DNE 14. 5. 2024 ]

Slevy pro všechny

Chci, aby se slevy dostali mezi co nejvíce uživatelů, kteří je využijí a ušetří díky tomu maximální možnou částku. Budu tedy rád, když budete tento článek sdílet. Sdílet jej můžete pomocí tlačítek, které najdete hned pod touto větou. Pro všechny kdo poctivě čtou je zde dárek ve formě slevy na .CZ doménu, kterou získáte jen za 99 Kč při zadání kupónu CZ99.

Pro letošní Vánoce 2016 je tu speciální kupón do konce roku. VANOCE2016 tento kupón vám nadělí 80% slevu k webhostingu a to i k jeho příplatkovým službám 😉 . Můžete za něj získat i 60% dolů z nákupu nového VPS s nejrychlejšími SSD disky, nebo slevu 12% z nákupu .cz domény. Pozor, slevu je možné použít pouze po přihlášení.

4 komentáře k článku “Slevový kupón Wedos (70% – 50%)

  1. Dave 2.3.2015 v 7.01 říká:

    70% sleva nefunguje 🙂

  2. Hmm, ale to je jen pro nové hostingy…něco pro stávající by nebylo :-)?

    • admin Autor článku 25.12.2014 v 22.47 říká:

      Bohužel, pro stávající uživatele jsou akce párkrát do roka. Jakmile budou, zveřejníme je i zde na webu 😉 .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation