Už asi skoro půl roku jsem členem moderátorského týmu podnikatelského fóra WebDeal. Posledních pár měsíců jsme se ovšem nevěnovali jenom moderování a udržování pořádku, ale i vývoji samotného webu. Já sám mám aktivovanou beta verzi již několik měsíců a mohu říci, že je to obrovský krok kupředu. Ode dneška se aktivovala nová verze všem členům webdealu. Můžete se jím stát i vy a to klidně hned.

Dost ovšem bylo řečí a přejděme rovnou ke změnám, které se této nové verze týkají. Dopředu říkám, že běžný uživatel všechny změny neuvidí, nových změn jsme se dočkali i my, členové moderátorského týmu, abychom mohli ještě efektivněji řešit vaše problémy.

Vzhled

První čeho si určitě všimnete, je nový vzhled, který nelze přehlídnout. Problémem předchozího vzhledu byla jeho nepřizpůsobivost na různá zařízení. Nový vzhled je plně responzivní a webdeal, tedy již můžete bez problémů navštívit i z mobilu 😉 .

Profil

Nové v nastavení profilu přibyla jedna kolonka. Tou je „Profil freelancera“. V této kolonce o sobě můžete uvést, čím se specializujete a jakou máte hodinovou sazbu. Jednoduše definovat vaši práci a cenu.

Nově v profilu, také naleznete co, daný člověk nabízí nebo prodává. Také se můžete jedním kliknutím podívat na příspěvky, témata daného uživatele. Najdete zde i hodnocení uživatele od ostatních uživatelů, tak že můžete zjistit, jak moc je pracovník spolehlivý.

Reklama

Bylo několik ohlasů, že reklama je na fóru dosti rušivý element. I nám samotným se to nelíbilo. Proto jsme v novém vzhledu reklamu upravili a neruší uživatele při brouzdání.

Kontakt

V dřívější verzi bylo dosti obtížné kontaktovat někoho z vedoucí části. Nyní je to velice snadné ať nás chcete pochválit, zkritizovat či sdělit cokoliv jiného. Stačí vejít na tuto stránku a napsat nám.

Firemní web

K příležitosti spuštění nového WebDealu jsme připravili i firemní web, kde se dozvíte více informací o firmě WebDeal s.r.o. Můžete nahlédnout do našich projektů, kontaktovat nás a sledovat naše aktivity na sociálních sítích.

Aukce

Aukce jsou nedílnou součástí WebDealu. Proto jsme se na ně při úpravách zaměřili. Hlavní novinkou je, že jsou zabezpečené proti podvodům. Zabezpečení je řešeno, jedinou možností placení a to kreditem na účtu. Uživatelovi, který aukci vyhrál, se automaticky strhne z kreditu příslušná částka, pokud má dostatek kreditu. Pokud ne je mu vystavena faktura, kterou zaplatí a částka se taktéž automaticky zaplatí. Stále je možné, dobít si kredit a pak aukci zaplatit manuálně v systému. Pokud by nějaký uživatel mařil aukce, tak jej systém automaticky zablokuje.

  • Nově je možné zakládat aukce, kde je možné koupit jen za aktuální cenu bez příhozu tzv. Kup teď
  • V historii příhozů se zobrazují skutečné částky a ne nicky uživatelů
  • Nová možnost, zvolení propagace aukce, již při zakládání aukce

Poptávky

Poptávky je možné vytvářet i bez dostatečného kreditu. Nemůžete však přijmout nabídku na tuto poptávku, bez příslušného částky kreditu, kterou jste za nabídku uvedli. Po přijmutí nabídky se vám automaticky zablokuje kredit.

  • Zakázky kontrolujete v kolonce Moje zakázky
  • Poptávky, které jste vytvořili, najdete v kolonce Moje poptávky

Nabídky

Nabídky jsou taktéž zabezpečeny, stejně jako u zbylých služeb. Má-li někdo zájem o vaši nabídku, automaticky se mu zablokuje částka, kterou jste si určili. Pokud nepřijmete zakázku, tak je částka automaticky odblokována.

  • Snadná kontrola vašich objednávek v kolonce Moje objednávky
  • Přijaté objednávky naleznete v kolonce Obdržené objednávky

Měření ranků

Služba je tu již od začátku fóra, dočkala se ovšem větší liposukce. Služba je kompletně přepsána, jako je tomu i ostatních služeb a velice zjednodušena. Díky tomu běží mnohem rychleji.

  • Možnost nastavení zasílání informací na email
  • Data budou přenesena jen uživatelům, kteří se na fórum přihlásili za poslední měsíc

Faktury

Nově najdete všechny faktury a dokumenty pohromadě pod záložkou Faktury a dokumenty, kde si můžete vše stáhnout ve formátu PDF.

Příspěvky

Nově se vám u příspěvků, které jste ještě nepřečetli zobrazuje text Nový příspěvek. Samozřejmostí je i, že se vám stránka automaticky posune na první nejnovější příspěvek. Novou funkcí je také ikona, která vám prozradí, kdo je zakladatel/ka daného tématu.

Chybějící služby

Ti, kteří jsou na webdealu jako doma, si jistě všimli, že některé služby chybí. Většina služeb se ještě vrátí, ale v trochu jiné a lepší formě.

  • Plánujeme obnovení soutěžní sekce
  • Slevové kupóny a akce jsou již přidány a pravidelně aktualizovány
  • Webdeal body se stále přičítají, jen s nimi zatím uživatelé nemohou manipulovat
  • Reputace je stále možné udělovat, jen ještě přemýšlíme, jak je vhodně zakomponovat do celého systému
  • Sekce hosting a domény nejspíše nebude obnovena, jelikož nebyla moc používaná

Proč využívat WebDeal

Webdeal je silná konkurence pro webtrh. Dá se říci, že jediná. Jediné co webdealu chybí, je větší komunita. To se však může snadno změnit. Zaregistruj se i ty a staň se členem.

  • Vlastní provizní program za přivedené uživatele
  • Responzivní design
  • Propojení se službou CopyWriting.cz 
  • Přátelská atmosféra
  • Tým, který se snaží vyhovět členům fóra
  • Bezpečnost
  • Vložení poptávky, nabídky, aukce zdarma

 

2 komentáře k článku “Nový WebDeal 4.0

  1. Majitel 9.1.2015 v 16.14 říká:

    Pěkní shrnutí. Sice nejsem moc aktivní uživatel, ale na Webdeal chodím celkem rád, a některé funkce jsem ani nevyužíval, proto mi tento článek trochu osvěžil paměť. Jen se mi zdá, že ranky stránek jsou někdy trochu mimo, spíš ukazují víc, než je aktuální SR zjištěný z jiných zdrojů. Nebo jiní ukazují špatnou hodnotu? Celkově se mi nový vzhled fóra líbí, i když já na něj chodím vždy jen z PC nebo notebooku.

    • admin Autor článku 10.1.2015 v 13.31 říká:

      Dobrý den,
      děkujeme za kladný komentář. Je pravda, že služba ranky trošku zlobí a ukazuje občas chybně. V brzké době tuto chybu opravíme. Nyní již nemusíte využívat jenom PC či notebook. Teď můžete naše fóru navštívit i z mobilu. Budeme se těšit na vaši návštěvu a aktivitu nejen v diskuzích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation