Včera společnost Wedos zveřejnila svůj úmysl, prodeje akcií všem veřejným osobám. Proto musela navýšit základní kapitál ze 2 miliónů na 20 miliónů.

Co toto znamená pro širokou veřejnost? Ať Wedos znáte nebo ne, je tato nabídka jistě poutavá. Nejedná se totiž o vklad do akcií za tisíce ne-li víc, ale klidně i jen ve stovkách korun. Tento vklad vám přinese hned dvě výhody. Pokud již s Wedos máte nějakou zkušenost a hostujete u něj dostanete slevu jako „spolumajitel“ firmy. Další výhodou je podílení se na směru firmy. Pomocí anket a bližších informací a díky podílu ve firmě, poté můžete navrhnout jaký směr je podle vás nejvhodnější. A také budete vědět co firma plánuje do budoucna. Posledním asi z nejvíce důležitých plusů je ten, že vyděláte nezanedbatelnou částku. Již za svou dobu působnosti 19 měsíců, má tato firma 20 % nárůst. A s pomocí akcionářů tento nárůst bude ještě větší. Ovšem vracení investice je přímo úměrná tomu kolik ze začátku do akcií investujete.

 

Aby zde nebyly řečeny jen plusy, má to i jeden velký mínus. Když firma krachne nedostanete zpětně svůj vklad. Ale podle mě dnes investovat do něčeho pár tisíc není moc a přitom už při takové částce se vám vrátí už slušná suma.

Co si o tomto činu od firmy Wedos myslíte piště do komentářů. A klidně piště i nějaké detaily či nesrovnalosti, které v článku nenajdete nebo jsou špatně uvedeny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation