Je to nedávno co jsem psal o společnosti Wedos, že slaví 2 roky od svého vzniku. Ovšem tento článek se nebude až tak moc týkat Wedos jako jeho možné budoucí konkurence.

Tak začnu úplně od začátku. Tento projekt, by se měl nazývat www.HostHouse.cz. Tato doména byla zaregistrována nedávno, ale ovšem, když se na tuto stránku podíváte uvidíte, že zatím na stránce není nic víc jak WordPress a šablona od YooTheme. Ovšem to by se podle našich informací mělo změnit a to díky investorovi, který by měl podpořit tento projekt 48 000 Kč. Ale kdo by jen tak podpořil nějaký projekt, aniž by věděl něco více? A proto tu máme ještě několik informací.

Za podpoření tohoto projektu získáte 31% ze společnosti a také své jméno jako partnera a vlastníka společnosti. Ovšem jaké jsou parametry hostingu? Jednoduše řečeno vše má být neomezené. Jen PHP procesy spuštěné současně budou omezeny na 10, ale v upgrade verzi i tento detail bude neomezený. Ovšem jak chce tento hosting konkurovat někomu jako je Wedos? Bude chtít toho dosáhnout tak, že bude díky domluvou se SEO firmou na prvních místech vyhledávačů. Ovšem zdali toto bude stačit, aby někdo šel do něčeho co nezná a k tomu aby přešel od společnosti, která roste rapidním tempem, to se dozvíme časem.

A na konec? Neuškodí, když bude nějaká konkurence a možná se díky tomu dočkáme nějakých novinek a vylepšení za stejné ceny jako do teď. Ale pokud bude mít HostHouse nižší ceny než Wedos, tak si nedokáži představit jaký bude zisk tohoto projektu. A na konec projektů, které se snažili okopírovat projekt společnosti Wedos již bylo několik, ale nikdo o nich neslyšel, jelikož nebyli zajímavé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation