ikonaLidé mají čím dál méně peněz, a tak se snaží nejen šetřit, ale i si nějaké peníze vydělat. Stačí jim nějaká ta stovka měsíčně, a proto se většinou poohlídnout po něčem na internetu. V tuto chvíli je přímo lákavá nabídka od společnost eRmail company s.r.o. , která provozuje web eRmail.cz. Tato společnost jako ještě několik podobných nabízí výdělky na prohlížení reklamních emailů, kterých vám na email přijdou měsíčně desítky. Web vám slibuje výdělek na něčem co dosud děláte zdarma. Já vám ovšem ukážu, že tyto tvrzení nejsou až tak přímo pravda.

Již je to nějaký měsíc, co se psalo o tom, že web ermail.cz je podvodný a že nevyplácí provize svým uživatelům. Proto proběhla u společnosti kontrola a vyfotila několik svých uživatelů na webu, kde dostávají šek. Ovšem co je podivné, tak že fotky jsou opravdu miniaturní a tak se z nich skoro nic nedá poznat. Posuďte sami. Když už jsem sem dal odkaz na tuto galerii nezapomeňte si všimnout, že úplně nahoře v této galerii jsou odkazy na 3 články na různých webech. Když si je rozkliknete, zjistíte, že to jsou jenom reklamní články, což se pozná z odkazů v článku. Ale tento článek není o polemizování, zdali ermail vyplácí svým uživatelům, ale o tom, jakou máte reálnou šanci, že nějaké peníze dostanete.

Pojďme se na to tedy podívat. Já jsem se zaregistroval 23. července 2012, což je k dnešnímu dni 2. prosince 2013, již 497 dní.Za tuto dobu se mi podařilo přečíst 677 ermailů a jeden dotazník. Celková částka, kterou jsem získal je 589,20 Kč (s jedním doporučeným). Již z těchto čísel je jasné, že na výplatní limit (1 level – 1000 Kč) jen tak nedosáhnete. Pojďme se na to podívat ještě detailněji. Ermail má 4 možnosti výdělku, jeden je z ermailů, další je z dotazníků, ervidea a poslední v řadě je doporučení.

Dotazníky

Po registraci dostanete bonus 100 Kč za registraci a možnost vyplnit váš první dotazník za 20 Kč, což se vám ze začátku zdá slibné, opak je však pravdou. Odměnu 100 Kč dostanete jen jednou a dotazník je první, ale také i poslední. Za celou dobu co jsem zaregistrován na ermailu, jsem získal jen jeden dotazník.

eRvideo

Nedávno také přibyla možnost shlédnutí reklamních videí, ale zatím se žádné nezobrazilo.

Doporučení

Ermail by firmy, které shání reklamu nevyhledávali, kdyby neměl obrovskou databázi uživatelů. Tato databáze se musí nějak rozšiřovat. Ermail na to jde chytře, vy doporučíte člověka a pokud přijme vaši pozvánku máte jej pod sebou a získáváte z něj provizi. Bohužel pro vás jen po určitou dobu podle toho v jakém jste levelu. Tak že vy doporučíte člověka, ten nějakou chvilku kliká a tím prospívá i vám a poté vám již z doporučených zmizí, ale ermail na něm stále vydělává. Já jsem poslal odkaz jednomu kamarádovi,abych věděl jak moc lze na doporučení vydělat. Na jednom doporučení jsem vydělal 10,90 Kč což je dosti nízká částka. To aby jste obeslali všechny své známé, což se mi zdá blbé, když chcete vydělat na svých blízkých.

Závěr

Vše na konec doložím screeny, kde je ukázáno, kdy jsem byl registrován. Jsou zde dva srceeny, jeden ukazuje peníze před přečtením několika ermailů (58) a po přečtení všech ermailů. Poté přidávám ještě jeden screen, který ukazuje rozlišení 3 levelů. Jaký má každý level výhody a kdy lze do něj přejít. Osobně si myslím, že v 3 levelu není nikdo. Tak že můj pokus skončil tak, že se podobné systémy nevyplatí, jelikož než získáte výplatní částku, tak uplyne minimálně rok. Lépe uděláte, když čas vynaložený do této činnosti, vložíte do něčeho jiného, jelikož z toho máte větší užitek.

3 levely

Roztřídění levelů

 

11 komentářů k článku “eRmail mé zkušenosti a poznatky

  1. LUDMILA 26.8.2018 v 16.32 říká:

    TO Sú PODVODNíCI Už SOM BOLA V DRUHOM LEVELI A ODRAZU MáM NASPAť LEN 850 BODOV. body zmizli tak nebudú nikdy ani peniaze.

  2. Mirek 17.8.2018 v 12.05 říká:

    Ermail je podvod. Po dosažení určité částky přestanou přičítat výdělky. A konkurenční Zumail je úplně stejný podvod. Po dosažení 980,-Kč přestanou Zumaily chodit

  3. Václav Krajča 26.11.2015 v 8.29 říká:

    Tak jak se tu píše, je to pěkný podvod. Po překroření čístky 900,- Kč máte najednou za jedne ermail ne 0,50Kč ale 0,10Kč, přitom ostatní, kteří ještě nedosáhly takového čístky jej mají za 0,50Kč. Na zaslaný dotaz nikdo neodpovídá. Pro mě jsou to ode dneška podvodníci a tak je taky budu na webech publikovat.

  4. Tridac 22.10.2015 v 11.23 říká:

    citace z korespondence uvádí zkušenosti.

    „Tak jsem si nechal od vás nabulikovat jak jste poctiví, dokonce i v emailu jste mne ujišťovali jak jste poctiví, ale skončím tuto frašku a budu dále šířit co jste za podvod a prasácké jednání.

    Odůvodnění? Před nějakým časem jsem se do vás pustil, že peníze jakoby vydělané od vás nikdy neuvidím a jen to zřejmě jen zisk od vás od inzerentů nebo získáváte peníze z reklam a hrajete si za nabídku práce. Tehdy jsem to považoval za podvod, ale myslel jsem si po vašem ujištění, že se to třeba změní nebo nějak upraví.

    Nyní mne nakousla první věc, v záhlaví přihlášení bylo info o postupech na vyšší levely a dále a výše a více peněz. Ani jsem si to neuvědomil, ale postupem na druhý level se toto info v kroužku změnilo a najednou už si nemohu vybrat při tisíci korunách ale při dvou, už nemohu nijak do té doby ovlivnit nic z toho co bylo předtím a hlavně toto změníte ve chvíli, kdy se změní zařazení v levelu. Dobrá prasárna.

    Ale nyní mne usadily ermaily, reklamní emaily, které se potvrzují. Já osobně mám za ermail 1,-Kč, i přes debilní hlášky o tom jak jsem lepší ve druhém levelu a lidé v prvním levelu za něj mají 4,-Kč tedy čtyřikrát tolik, zajímavá zlodějina abych se náhodou nedostal rychleji na vyšší provizi, že, zcela unikátně vymyšleno. Dneškem ukončuji tuto prasárnu a dále s vámi nechce mít nic společného, pouze to, že velmi rád veřejnosti a veřejně poreferuji o zkušenostech s vaší firmou.

    Přeji vám krásné okrádání firem, které reklamují u vás a vyhazují peníze do kapes podvodu. Je mi vás srdečně líto.

    Krásný den.
    Tak jen abych byl zcela konkrétní a zcela spravedlivý, jednalo se jako poslední o reklamu na Petici
    V prvním levelu obdržel kdokoliv, 2,-Kč
    druhý level dostal 1,-Kč.
    Bezva politika a nebyl to první takto upravený email finančně. To jen potvrzuje podvod, protože nemáte zájem vypklatit komukoliv cokoliv. a vaše hlášky a prohlášení o dvojnásobku výdělku v vyšším levelu jsou jaksi zcela lživé a sprosté.

    Více mne nezajímáte.
    Zajímalo by mne, který lhář mi bude přesvědčovat, že lžu.
    Napsal jsem dvě konkrétní věci.

    Info v době mého působení na tomto podvodu mělo pár řádků a zmínku o možném postupu. Až když jsem postoupil, rozšířilo se to o další řádky a hlavně o nemožnosti výběrů nižších částek z vyšších levelů. to je prostě pravda a fakt, který nikde nebyl. Dneska si kecejte co chcete, už jsem to jednou řešil a bylo to předmětem řešení.

    Druhá a jednoznačná pravda je dnes z emailů na Petici, která přišla, kdy moji zařazení podemnou v mém doporučení dostali 2,-Kč a mě se přičetlo 1,-Kč. Prasárna prvního klaibru, protože kdyby to bylo obráceně, pak bych já moc brzo vyběhl pro odměnu a to přeci nikdo nechce. Hlavně vy ne.

    Vaše rada o odhlášení byla provedena, velmi rád a ochotně jem smazal tuto prasáckou akci, Nechci s váma mít nic společného a neustále se otravovat nic neřešícím klikání pro lidi, kteří bohatnou tím, jak oblbují druhé. Možná by bylo dobré toto předat firmám, které u vás inzerují a kolik za to platí v domění jak jste dobří, že pomáháte lidem si vydělat. Přitom jste banda podvodníků. Nic jiného.

    Nehodlám s vámi cokoliv řešit. doložil jsem jednoznačné podklady k tomu, abych si tento názor uzavřel. Pokud mi ještě nějaké prase napíše, že lžu, budu to řešit jinou formou a jinou cestou.

  5. Lada 19.3.2015 v 9.10 říká:

    Je to naprosto sprostý podvod, když jsem se dostal přes hranici cca 989 kč, tak najednou bylo snížené ohodnocení za přečtení na 0,01 kč, ale když jsem dosáhl částky 998,99 kč, tak další peníze za přečtení se již nenačítají.Je to geniální podvod, ale vlastně o nic nejde, když se člověk nechá, tak je to jen jeho blbost, sice mne to štve, ale o nic jsem nepřišel, jen už vím, že to je jen velký podvod.

  6. Míra 7.11.2014 v 7.52 říká:

    Pro Vaši informaci,
    jsem registrovaný u ermailu od 21.7.2011 a dnes mi chybí přesně 150kč k výplatnímu limitu. Funguji v levelu 1 bez doporučení, na svém kontě mám zatím 1.121 ermailů. Ano, uznávám že je to dlouhá doba než dosáhnete na částku, nicméně to není zdaleka jediný klikařský web na kterém vydělávám. Vzhleddem k tomu, že jsem na internetu denně, tu minutu vždycky člověk obětuje :)))

    • admin Autor článku 7.11.2014 v 12.52 říká:

      Jde o to, že cílové částky, člověk dosáhne za několik let, tak že tohle není vhodné jako nějaký pravidelný výdělek. Já osobně raději čas věnuji něčemu smysluplnějšímu, co se mi bude hodit. A všem je doufám jasné, že vždy na tom vydělá především provozovatel.
      To, že využíváte více klikařských webů, neznamená zhola nic. Celkové částky se vám nesčítají. Jediná výhoda je, když dosáhnete minimální částky na výplatu u všech přibližně ve stejnou dobu, které je dosti dlouhá.

  7. Petr J. 29.10.2014 v 10.34 říká:

    Chtěl bych upozornit že mezi obrázky před a po je rozdíl 58 a ne 68 přečtených mailů, což přesně odpovídá 0,50Kč za email – dneska bohužel nikdo neplatí víc, všichni říkají až 3Kč až 5Kč ale je tam to AŽ obyčejné reklamní mejly jsou za 0,50 🙁

    • admin Autor článku 29.10.2014 v 15.03 říká:

      Díky moc za upozornění.
      Ovšem s 0.5 za email, se k výplatě dostaneš až za 1 800 emailů (zrovna tady to v průměru vyšlo 0,5, ale mám i menší průměry). Což při tom, že je jen pár emailů za měsíc, si na výplatu vyděláš až za pár let. Tedy jestli vůbec, někdo říká, že mu přestali emaily chodit, když měl dosáhnout výplaty. Ono ani ty malinké fotky v galerii výplat nevypadají moc věrohodně.

      Pro ukázku, přikládám screen, kam jsem se dostal do dnešního dne.Což už je skoro 11 měsíců od napsání tohoto článku a stále jsem nedosáhl na výplatu.ermail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation