Jako každý web, i ten náš prošel změnou a první změny se dočkal náš hosting pro obrázky Nahraj.DoProfilu.cz . Novinek není zase až tak moc, ale zase jej jistě využijete. Pojďme si tedy vyjmenovat důležité změny, které můžete na našem image hostingu najít.

1. Nahrávání více obrázků

Nyní již nemusíte vybírat jeden obrázek po druhém, když jich chcete nahrát najednou třeba 20. Stačí otevřít složku s obrázky, které chcete uložit a vybrat je všechny najednou.

2. Ukládání přes ZIP soubory

Máte nějaké fotky, které máte v ZIP archivu? U nás je nemusíte extrahovat a poté je jeden po druhém složitě nahrávat, stačí zvolit ZIP soubor a obrázky se samy uloží na server.

3. Vytváření alba

Chtěli jste někdy uložit obrázek, ale zrovna jste neměli vytvořené vhodné album? Teď se již nemusíte chytat za hlavu, stačí kliknout na odkaz „Vytvořit nové album“ a můžete hned vytvořit album, které potřebujete, aniž by jste přestali ukládat.

4. Zmenšení velikosti obrázků

Máte obrázek, který je příliš velký a nevešel by se vám třeba na fórum nebo vaši nástěnku? Nemusíte jej dlouze a těžce zmenšovat v nějakém grafickém programu, naše uložiště vše udělá za vás, stačí si zvolit jednu z přednastavených velikostí a nechat obrázky uložit.

5. Uživatelské profily

Řekli jsme si, že web jako je Nahraj.DoProfilu.cz utváří především uživatelé svým obsahem, a tak jsme jim chtěli dát více prostoru. Proto jsme vytvořili uživatelské profily, kde můžete na sebe uvést kontakt a něco o sobě. V budoucnu by měl přibýt ještě chat. Jde nám o to, aby se uživatelé mezi sebou mohli domlouvat a radit si, jak nejlépe upravovat jejich výtvory.

6. Grafický editor

Neumíte s žádným programem jako je Photoshop, Gimp, atd. ? Tohle už také není problém, po uložení obrázku k nám, si můžete s obrázek dále hrát. Je možno jej otočit podle potřeb, odbarvit, přetočit svisle i vodorovně a spousty jiných základních úkonů.

Tak tohle by byly pro začátek první a největších 6 změn našeho uložiště Nahraj.DoProfilu.cz doufáme, že se vám novinky zalíbí a budete je ve velkém využívat a především vám usnadní práci. Pokud vám ovšem stále něco schází, nebojte se nás kontaktovat, za každý podmět jsme totiž rádi.

1 komentář k článku “Ukázka novinek z Nahraj.DoProfilu.cz

  1. josef 7.10.2013 v 5.23 říká:

    🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation