AKTUALIZOVÁNO 18.4.2013 – Hosting slečinky.eu i Img24.eu již delší dobu jede bez problémů. Vypadá to, že již byli parametry serveru navýšeny. Nemohu dále posoudit, jelikož se již o tuto problematiku nezabývám. Bohužel musím oznámit, že naše uložiště Nahraj.DoProfilu.cz bylo ukončeno.

Již několik dní nefunguje server Slecinky.eu a s ním spřátelený server Img24.eu . Proč nefungují není objasněno.

Však když ještě chvíli byl spuštěn server Slecinky.eu, tak tam byla napsána zpráva, že se jedná o technický problém. Ovšem kdyby se jednalo o špatný server nebo přímo samotný disk, na kterém tento hosting běží náprava by netrvala tak dlouho.

Proto připadá v úvahu ještě jedna věc a to, že server nevydržel nápor tolika obrázků. Přeci jen bylo jich nahráno pěkných půl milionu. Ovšem proč tedy, již administrátor neudělal nějaká opatření, aby tato situace nenastala? Přeci jen pořídit výkonný server není jen tak, a když se na něm provozuje více webů najednou (např. DatovaSchranka.eu, Slecinky.eu , Img24.eu). Více webů se jeden serve dává z důvodu úspory peněz.

Ovšem při takovýchto aplikacích jako je image hosting je potřeba dosti výkonný server a nebo dosti optimalizovaná aplikace. Dalším průšvihem je, že když jeden z webů vám přetíží server další weby také neběží. Což je přímý důkaz, když se chcete dostat na jakýkoliv web, který jsem zmiňoval výše.

Ještě víc znepokojující je, že administrátor nic nenaspal ani na facebook stránku. Kde již lidi psali, že nefunguje stránka, že se nenačítá a administrátor se i přesto nevyjádřil. Nejspíše má spousty práce s nápravou situace. Ale opravdu by nebyla někde nějaké chvíle, aby uživatele dostali vysvětlení? Já si myslím, že i když se řeší nějaký problém je dobré napsat uživatelům důvod a přibližné vyřešení problému.

A co by tedy měli uživatelé teď dělat, když neví kdy web naběhne a zdali tomu tak ještě bude? Jediná možnost je najít jiný web, kde můžete své obrázky sdílet. Jedním z nich je i náš web Nahraj.DoProfilu.cz .

Výhody a srovnání webů Slecinky.eu Img24.Eu a Nahraj.DoProfilu.cz najdete ZDE

Tímto bych chtěl článek uzavřít pokud kdokoliv ať uživatelé nebo administrátor bude chtít něco říct nebo se zeptat můžete psát do komentářů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation