Každý jistě zná eshop alza.cz, minimálně již z reklam, kde křičí zelený mimozemšťan. Tento eshop je jeden z největších internetových obchodů v Česku. Ovšem teprve minulý rok, vytvořil program, díky kterému můžete za svůj nákup získat nějakou slevu. Bohužel až na další nákup, ale v časovém horizontu jeden rok. Sám vím, že alza.cz je jeden z nejdražších obchodů, ale také se tam dá najít, nějaké zboží, které je levnější nebo stejné ceny, jako v jiných obchodech. Pak se tedy vyplatí využít nákupu, který vám dá slevu na další nákup.

Alzáky kam se jenom podíváš

Za účelem odměnění věrných zákazníku, vznikly alzáky. To je měna, kterou lze využít jenom na Alze. Tyto alzáky, dostanete při doporučení nějakého zboží. Počet alzáků, které získáte se odvíjí od celkové ceny zboží, které zakoupíte. Vždy je to 10 %. Někdy můžete najít i zboží, kde dostanete alzáky i za nákup, osobně jsem moc takovéhoto zboží nenašel.

Sleva podle mě

Jakmile na účtě máte aspoň 100 alzáků (doporučit zboží za 1 000 Kč), již si můžete vybrat slevu 100 Kč, na jakékoliv zboží. Postupně čím více alzáků budete mít, tím větší slevu si lze zvolit (1 000 alzáků -> 100 Kč).  Tak že čím více nakoupíte nebo doporučíte, tím více ušetříte. Hlavní je, že nemusíte všechny alzáky využít a můžete za slevu směnit jenom některé. Lze získat i slevu 1 000 Kč, což už je zajímavá sleva a jistě se vyplatí ji využít.

Alzáky zdarma

Pokud vás alzáky zaujaly a chcete díky nim získat slevu na další nákup, tak tu mám jednu možnost jak alzáky získat „zdarma“.

1) Napíšete sem pod článek do komentářů odkaz na zboží, které chcete zakoupit
2) Napíšete email, kam vám mám doporučení zaslat
3) Já vám zboží doporučím a vy jej zakoupíte
4) Po 14 dnech vám zašlu 50% z celkových alzáků na váš email, kam jsem zasílal doporučení

Nemusíte se bát, že váš email bude nějak zneužit, komentáře pod tímto článkem jsou soukromé a uvidí je jedině administrátoři tohoto webu.

Druhou možností je při nákupu na konci nákupu, napsat do kolonky „Doporučující přítel“ tictac97@gmail.com .

Proč to udělat

Jistě se najde někdo, kdo si řekne proč by to měl udělat, když stejně na Alze nakoupí jen jednou a pak tam dlouho nezavítá. Mohu jen říci, že nikdy nevíte, jestli do roka nebudete znovu nakupovat a také mi pomůžete získat nějaké alzáky na další nákup. I když znám přísloví „Ani kuře zadarmo nehrabe“, tak tento čin vás o nic neobere a můžete jen získat. Pokud nevěříte zkuste to. Budu se těšit na spolupráci a děkuji všem, kteří této možnosti využijí.

4 komentáře k článku “Alzáky zdarma ?

  1. Denis Bandík 17.11.2016 v 16.29 říká:

    Ahoj mohol by si mi kúpit nejaký dobrý , no nemusí byt drahý notebook alebo monitor ? môj email je denis.bandik@gmail.com

    • admin Autor článku 18.11.2016 v 8.19 říká:

      Dobrý den,
      v článku je jasně uvedeno, že máte uvést URL zboží, které chcete objednat a email.

  2. Kdyby jsi napsal o týden dřív, tak jsem tam zrovna nakupoval. A před měsícem taky. Protože zboží neměla Bohemka skladem. Alespoň vím pro příště.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation