Internet je plný všemožných slev. Tak že se vlna slev nevyhnula ani odvětví s hostingy. Slevu dnes na první objednávku poskytuje většina hostingů. Jediné co se liší, je jejich velikost. Kompletní seznam slev můžete nalézt na různých webech, ale všichni to dělají za účelem zisku, pomocí affiliate odkazů. My vám přinášíme seznam všech slev, které jsou na internetu dostupné a to bez skrytých odkazů. Na víc vám umožníme si je přehledně třídit a vyhledávat v nich.

Tabulka slev

KupónVelikostPoskytovatelPoužítí
DOPROFILU225%Websupport The hostingUplatnit slevu
KUPZDASK3610%Websupport The hostingUplatnit slevu
SAVANA2828%SavanaUplatnit slevu
SA9E193F09C7525AS 25%SavanaUplatnit slevu
WEBDEAL1033 33%EbolaUplatnit slevu
SLEVKOD15 15%OneBitUplatnit slevu
KUPONER-2M2 měsíceOneBitUplatnit slevu
ONEBIT-1M1 měsícOneBitUplatnit slevu
WT5050%Český hostingUplatnit slevu
JPW25%Český hostingUplatnit slevu
DZ1118%Webhosting C4Uplatnit slevu
1N6QD7XU1F40%Hosting2Uplatnit slevu
WD50S50%Best-HostingUplatnit slevu
BH1515%Best-HostingUplatnit slevu

Získání slev

Většinu slev, které v seznamu naleznete, jsme našli a posbírali z internetu z veřejně přístupných zdrojů. Pár slevových kupónů jsme ovšem získali po dohodě se samotnými poskytovateli. Tímto bychom jim chtěli poděkovat, že nám pomohli tento seznam doplnit a udělat ještě lepším.

Uplatnění slevy

Slevu uplatníte jednoduše, buď můžete kliknout na tlačítko „Uplatnit slevu“ nebo na slevový kupón. Obě tlačítka vedou na stránku daného poskytovatele, kde po zkopírování kódu a vložení jej do příslušné kolonky slevu využijete.

Všechny slevy jsou na nové objednávky. Hostingy těmito slevami, dávají možnost vyzkoušet své služby, novým zákazníkům, kteří daného poskytovatele ještě neznají.

Aktuálnost

Budeme se snažit sem přidávat nové slevy a ty stávající kontrolovat. Budeme ovšem rádi, když nám vy sami pomůžete a popřípadě napíšete nějaký nový kupón do komentářů. Komentáře můžete využít i v případě, že vám nějaký kupón nebude fungovat.

Který hosting zvolit

Tento seznam nemá pomoci v rozhodování mezi poskytovateli hostingů. Není v našich možnostech, vyzkoušet všechny poskytovatele a jejich služby. Tento seznam jenom nabízí, určitou slevu z celkové částky od vybraného poskytovatele. Doporučujeme proto všem uživatelům, aby se poradili se znalejšími uživateli a nerozhodovali se jen podle ceny nebo výše slevy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation