Webhosting je nejpoužívanější službou pro fungování webových stránek. Není nijak nutné se o webhosting starat. O vše se stará váš poskytovatel, který aktualizuje PHP, MySQL a jiné důležité věci na vašem webhostingu. Webhosting je výhodný minimálně ze dvou důvodů. Prvním důvodem je, že se staráte jen o svůj obsah a ne o funkčnost stránek, ta je na poskytovateli webhostingu. Druhou velikou výhodou je cena, kterou vám v dnešním článku ještě snížíme.

Cena je u webhostingu tak nízká, jelikož je na jednom serveru několik webů a webhosting má dané parametry, které se dají jen částečně poupravit. Nemusíte se ovšem bát, že by vám webhosting nevyhovoval. Pokud nechcete stavět novou Alzu, či Heureku, tak si jistě s webhostingem vystačíte. Strach nemusíte mít ani z výkonu, jelikož většina dnešní webhostingů je více jak dostačující a váš web utáhne tisíce návštěv denně.

Tento článek nebude pojednávat jen o slevě pro webhosting u společnosti wedos. Rozebereme si i obě varianty webhostingu, které společnost Wedos nabízí. Napřed si řekneme pár základních údajů, které by jste o společnosti, u které budete mít webhosting měli vědět. První spuštění se konalo 13.9.2010, firma, která stojí za vším je Wedos Internet a.s a majoritním akcionářem je Josef Grill. Jméno Josef Grill vám může být povědomé, jelikož již dříve jednu internetovou společnost založil. Firma se jmenovala P.E.S. constulting a působila na stránce PES.cz, který je nynější FORPSI.com . Tak že zkušenosti z oboru jistě firma má. Ještě je dobré dodat, jak vznikl název WEDOS  je to složenina počátečních písmen ze slov WEBHOSTING, DOMÉNY, SERVHOSTING. Všechny tyto produkty můžete u Wedosu zakoupit. Formu jsem již stručně představil a teď se podíváme na dvě verze webhostingů.

ParametryNoLimitNoLimit EXTRA
MAX PHP procesů510
PHP memory_limit128 MB256 MB
PHP upload_max_filesize32 MB128 MB
PHP post_max_size32 MB128 MB
Prostor pro databáze1 GB2 GB
Prostor pro emaily5 GB10 GB
Prostor pro soubory∞ *∞ *
Denní zálohování
Ne
Ano
Obnova ze zálohy zdarma
Ne ***
Ano
Měsíc zdarma při výpadku **
Ne
Ano
Cena s DPH479 Kč/rok1 452 Kč/rok
ZÍSKATZÍSKAT

Vysvětlivky:
* Do neomezeného prostoru je možné uložit jen data, která souvisí s prezentací webu. Prostor neslouží k ukládání osobních dat.
** Při součtu výpadků za jeden kalendářní měsíc větší jak 5 minut. Má zákazník nárok na 1 měsíc webhostingu zdarma.
*** Za obnovu ze zálohy, která slouží jen pro interní účely se platí jednorázový poplatek 500 Kč bez DPH (605 Kč).

Pokud stále nevíte, zdali koupit verzi Nolimit či NoLimit EXTRA, tak vám osobně mohu říci, že pro začínající web, postačí základní verze NoLimit. Zase musím také říci, že s naší slevou si cenu NoLimit EXTRA snížíte na skoro stejnou částku, jako je běžná cena NoLimit. Slevový kupón není možné dodatečně uplatnit a proto je lepší si rovnou zakoupit NoLimit Extra se slevou a mýt výkon do budoucna. Dalším důvodem, proč si raději zakoupit vyšší verzi je, že máte zálohy zdarma a i obnovení záloh. Jste tedy úplně bez starostí a v případě problému, máte vždy zálohu.

Poslední částí tohoto článku jsou slevové kupóny, které lze uplatnit při nákupu jakéhokoliv webhostingu u společnosti Wedos. Slevové kupóny nemají určený počet použití, lze je však uplatnit jen při nové objednávce.

50% sleva

55% sleva

WEDOS50 FBNOLIMIT

 

Návod na uplatnění slevového kupónu

1. Kliknout na slevový kupón
2. Označení kupón zkopírovat pomocí zkratky CTRL + C
3. Zkopírovaný kupón vložit do kolonky Kód slevového kupónu
4. Kliknout na tlačítko Použít kupón
Pro snadnější pochopení přikládám video návod jak slevy z našeho webu uplatnit.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post Navigation